TIPUS D’ESDEVENIMENTS

Si pots imaginar-ho, PODEM FER-HO

L’experiència és el millor aval. Comptem amb el millor equip per dur a terme tot tipus d'esdeveniments.

Ens ocupem de l’organització integral perquè només hagis de centrar-te en els objectius de negoci.

REUNIONS I CONVENCIONS CORPORATIVES

Organitzar una reunió o convenció pot ser una manera eficaç d’aconseguir els objectius: trasllada informació, facilita l’intercanvi d’idees, comunica de manera propera, realitza anuncis interns, etc. Ens ocupem de l’organització perquè puguis centrar-te en l’objectiu.

LLANÇAMENT DE PRODUCTE

Si vols comunicar al mercat que un nou producte ha nascut, podem ajudar-te. Treballarem per convertir l’entorn en un aliat… Tots els estímuls que rebin els assistents contribuiran a la consecució de l’objectiu.

TEAM-BUILDING

Inverteix en capital humà. Un equip unit i motivat és sinònim de bons resultats.

KICK OFF, REUNIONS DEL CICLE

Una trobada per planificar, estructurar o alinear objectius i idees per iniciar o finalitzar el projecte és molt valuós per continuar en la trajectòria correcta.

ROAD SHOW

Un road show pot ser una eina molt útil i versàtil per a l’empresa. Recorre diverses ciutats promocionant la marca, apropant-la als clients, fent-la visible… per organitzar reunions itinerants de formació.

RODES DE PREMSA

Una bona imatge davant dels periodistes és fonamental: localitzacions, mitjans tècnics, trasllats…

PASSAREL·LES DE MODA

Una passarel·la de moda és un aparador per a la marca on cuidar tots els detalls és imprescindible. Una organització impecable contribueix a què l’esdeveniment deixi empremta en els assistents.

ESDEVENIMENTS SOLIDARIS O RENOVABLES

Associa la marca a valors solidaris o responsables amb el planeta; a través d’accions puntuals o organitzant un esdeveniment. L’empresa sempre guanyarà valor davant dels clients i dels empleats.

DINARS, SOPARS, BRUNCH

Busquem la localització més adequada amb la millor qualitat de restauració. Ens ocupem de tots els detalls d’organització perquè només hagis de preocupar-te dels assistents.

FIRES

Disseny, construcció i muntatge d’estands per a fires comercials. Entenem el projecte orientat a la productivitat i a la publicitat cuidant molt la imatge de marca corporativa.