DEIXA'T ASSESSORAR

Ves de la nostra mà als millors congressos del sector. Permet-nos col·laborar amb tu en l’organització de presentacions, seminaris i esdeveniments propis dirigits a Professionals sanitaris o a la formació i motivació interna en reunions de cicle, convencions, etc.

Som especialistes en atendre les teves necessitats, fins i tot abans que sorgeixin.

COMUNICACIÓ

Imatge, campanya de comunicació en línia i/o fora de línia, control i gestió de rooming, pàgina web, disseny i impremta d’invitació.

COORDINACIÓ DE SERVEIS

Prospecció de serveis, hospitalitat i recepció d’assistents, entrega de documentació, coordinació de tots els serveis.

.

GESTIÓ ECONÒMICA

Elaboració del pressupost, estalvis i facturació.

AGÈNCIA DE VIATGES

Allotjament, transport en avió, tren, autobús, vehicles privats amb o sense conductor, trasllats, visites guiades i rutes, extensions pre i post esdeveniment, assegurances

LOGÍSTICA

Localitzacions / destins, restauració i càtering, mitjans audiovisuals i informàtics, escenografies, reportatge de fotos i vídeo, gestió de conferenciants i presentadors, hostesses, intèrprets, seguretat i personal auxiliar, decoració, senyalització i cartellera, documentació i regals

 

GESTIÓ D'INSCRIPCIONS

Gestió econòmica del pagament d’inscripcions en congressos nacionals i internacionals

GESTIÓ DE PAGAMENTS A TERCERS

Gestió econòmica de pagaments a congressos, estands, serveis complementaris i pagaments a ponents.

SECRETARIA TURÍSTICA A GRUPS, ESDEVENIMENTS I CONGRESSOS

La nostra experiència ens ajuda a assessorar el client en la gestió de grups en congressos nacionals i internacionals, en reunions de cicle, cursos de formació, convencions, llançaments de productes, etc.