PELEGRINATGES

Pelegrinar a Terra Santa és fer un viatge pels escenaris de l’Antic i del Nou Testament, un recorregut per un gresol on conflueixen diverses cultures que busquen sense parar un camí nou que condueixi a la convivència pacífica. Per part nostra, hi posem tota l’atenció perquè sigui una experiència inoblidable, carregada de sentiment cristià, cuidant-ne tots els detalls perquè sigui una vivència única.

Roma és la Ciutat Eterna, capital de l’imperi Romà com a centre de poder cultural i difusió de l’Cristianisme. El lloc on el Pelegrí podrà venerar les relíquies de Sant Pere i assistir l’Audiència amb el Sant Pare, recórrer grans basíliques, esglésies i llocs de gran transcendència en la història de l’cristianisme

Seguir els passos de Sant Francesc d’Assís és un viatge espiritual en record d’aquest gran sant i de l’origen de l’ordre Franciscana.  Una experiència seguint les petjades de el sant, els principals esdeveniments de la vida de Sant Francesc, recórrer el conegut “Sinaí Franciscà” de Fonte Colombo i realitzar el Calvari a la Verna són moments de gran espiritualitat que podrem combinar amb ciutats tan importants com Roma, Florència i Pàdua

Pelegrinar a la tomba de l’Apostol Santiago és viure una experiència espiritual a l’interior d’un mateix. Et convidem a descobrir les nombroses rutes que ens porten fins a Santiago de Compostel·la, caminar per increïbles paisatges i belles ermites, descobrir els costums de la seva gent amb una riquesa històrica i cultural que sens dubte transformen a l’pelegrí.

.

Un recorregut pels llocs més importants de l’Àsia Menor que van travessar Sant Pau, Sant Lluc i Sant Bernabé. Un viatge a la zona on hi havia les comunitats cristianes de l’Església primitiva.

Un viatge que ens endinsa en la vida i en els costums d’un poble fervorós amb la religió catòlica. Descobrirem els llocs on va viure, va estudiar i va ensenyar Sant Joan Pau II. Una vida lliurada als altres des de la joventut.

Lloc de pelegrinatge on es diu que hi va tot aquell que ha estat cridat per la Mare de Déu. Un viatge de retir espiritual, una escola de pregària, un refugi de pau i silenci on poder escoltar l’Esperit Sant.

La devoció a la Vera Creu gaudeix des de 1998 de la celebració d’un Any Jubilar a Perpetuïtat i la transcendència religiosa es remunta a el segle XIII quan es van dipositar 3 estelles del “Lignum Crucis” en què va morir Jesucrist. Pelegrinar a la Vera Creu és poder pregar en nombrosos convents i esglésies de la comarca de Múrcia, diferents etapes que des de Llevant fins a l’interior de la regió anirem anotant en el nostre llibre de pelegrí o “Caravaquensis” fins arribar a Caravaca de la Creu.

.

Ruta d’interès cultural i religiós que uneix els santuaris del Pilar, Torreciudad, Lorda, Meritxell i Montserrat. Un itinerari de fe guiat per l’espiritualitat i la devoció mariana, posseïdor d’una gran riquesa turística, patrimonial, rural, gastronòmica i natural. Uneix tres països: Espanya, França i El Principat d’Andorra, el que el converteix en un itinerari plural i multicultural amb importants atractius, on cada santuari posseeix unes qualitats i característiques pròpies.

Recorre les muntanyes d’Astúries per professar la teva Fe en el cor dels Pics d’Europa. Astúries és la “Santina” és la Salve Marinera, endinsa’t en la Gruta de la Verge de Covadonga seguint la Ruta de la Reconquesta de l’època de D.Pelayo, fins enllaçar amb el cor dels Pics d’Europa a la Vall de Liébana, on es troba el major fragment conegut que es conserva de la Creu de Crist i que forma part dels 5 llocs jubilars que hi ha al món. Més d’un miler d’anys de tradició per acollir els “Pelegrins de la Creu”

Ruta que promou el patrimoni jueu de les ciutats de la Red de Juderías d’Espanya. Una ruta amb gran herència històricoartística sefardita. Un viatge molt emblemàtic i històric que condueix directament al cor dels barris jueus i els seus sinuosos carrerons, a museus que n’expliquen la història, a antigues sinagogues i a llocs vinculats a aquestes comunitats jueves.