PELEGRINATGES

Pelegrinar a Terra Santa és fer un viatge pels escenaris de l’Antic i del Nou Testament, un recorregut per un gresol on conflueixen diverses cultures que busquen sense parar un camí nou que condueixi a la convivència pacífica. Per part nostra, hi posem tota l’atenció perquè sigui una experiència inoblidable, carregada de sentiment cristià, cuidant-ne tots els detalls perquè sigui una vivència única.

.

Un recorregut pels llocs més importants de l’Àsia Menor que van travessar Sant Pau, Sant Lluc i Sant Bernabé. Un viatge a la zona on hi havia les comunitats cristianes de l’Església primitiva.

Un viatge que ens endinsa en la vida i en els costums d’un poble fervorós amb la religió catòlica. Descobrirem els llocs on va viure, va estudiar i va ensenyar Sant Joan Pau II. Una vida lliurada als altres des de la joventut.

Lloc de pelegrinatge on es diu que hi va tot aquell que ha estat cridat per la Mare de Déu. Un viatge de retir espiritual, una escola de pregària, un refugi de pau i silenci on poder escoltar l’Esperit Sant.

.

Ruta d’interès cultural i religiós que uneix els santuaris del Pilar, Torreciudad, Lorda, Meritxell i Montserrat. Un itinerari de fe guiat per l’espiritualitat i la devoció mariana, posseïdor d’una gran riquesa turística, patrimonial, rural, gastronòmica i natural. Uneix tres països: Espanya, França i El Principat d’Andorra, el que el converteix en un itinerari plural i multicultural amb importants atractius, on cada santuari posseeix unes qualitats i característiques pròpies.

Ruta que promou el patrimoni jueu de les ciutats de la Red de Juderías d’Espanya. Una ruta amb gran herència històricoartística sefardita. Un viatge molt emblemàtic i històric que condueix directament al cor dels barris jueus i els seus sinuosos carrerons, a museus que n’expliquen la història, a antigues sinagogues i a llocs vinculats a aquestes comunitats jueves.