Política de privacitat

Protecció de dades, SEGURETAT I PRIVACITAT

Viatges El Corte Inglés, S.A., amb domicili social al carrer Hermosilla, 112, 28009 Madrid (Espanya), és responsable del tractament de les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris a través de InBusines.

A Viatges El Corte Inglés, igual que a totes les empreses del Grup El Corte Inglés, ens comprometem a assegurar que la seva informació personal es trobi protegida i no es faci servir de manera inadequada.

En aquest document expliquem qui és el responsable de tractament, amb quina finalitat es tractarà la seva informació personal, la legitimació per al tractament, com la vam obtenir, per què la demanem, com la fem servir, els drets que l’assisteixen i també s’hi expliquen els processos que hem disposat per protegir la seva privacitat.

Quan ens dona la seva informació personal i fa servir els nostres llocs web, entenem que ha llegit i entès els termes relacionats amb la informació de protecció de dades de caràcter personal que s’hi exposen. En totes les Empreses del Grup El Corte Inglés assumim la responsabilitat de complir la legislació vigent en matèria de protecció de dades nacional i europea, i tenim l’objectiu de tractar les seves dades de manera lícita, lleial i transparent.

Qui és responsable del tractament?

Segons la normativa vigent, és la persona física o jurídica que, sol o juntament amb altres, determina els fins i mitjans del tractament.

Viatges El Corte Inglés és responsable dels tractaments de la informació personal que fa dels seus clients.

Amb quina finalitat li demanem informació personal?

Finalitats emparades en la relació contractual:

La raó principal per la qual li demanem informació personal és perquè la necessitem per gestionar la seva sol·licitud de viatge, i quan la seva petició estigui confirmada, per mantenir la relació contractual.

Quina és la legitimació per al tractament de la informació personal?

Per al tractament de la seva informació personal ens basem en la legitimació per diversos motius:

• Per al compliment d’un contracte i/o relació comercial, i/o el consentiment sol·licitat.

A qui podem comunicar la seva informació personal?

No es farà cessió de les dades que ens doni en cap cas.

Així mateix, la seva informació personal estarà a disposició de les administracions públiques, jutges i tribunals, per a l’atenció de les responsabilitats que puguin néixer del tractament.

Transferència internacional

Viatges El Corte Inglés no té previst fer transferències de dades a tercers països. La informació personal que recollim resideix a Espanya, encara que és possible que algunes empreses del grup tinguin presència en altres països i la seva informació personal es recapti al país en què resideix, després instal·lem i emmagatzemem aquesta informació en els nostres sistemes. Els tercers amb què compartim la seva informació personal poden gestionar o transferir la seva informació personal fora d’Espanya i de la Unió Europea cap a altres països en els quals tenen instal·lacions. Complint, en aquest cas, els requisits establerts per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i la Unió Europea.

Ens assegurarem que tant tota transferència de la seva informació personal que fem nosaltres o els tercers amb els quals compartim la seva informació personal com la forma que tenim de gestionar la seva informació personal compleixin la legislació que ens sigui d’aplicació. De totes maneres, la transferència, l’emmagatzematge i la gestió de la seva informació personal per part nostra es regiran sempre per la Política de Privacitat present.

Com pot exercir els seus drets?

Vostè té dret a tenir el control sobre la informació personal que ens dona, d’aquesta manera nosaltres també ens assegurem que sigui precisa i veraç.

Vostè té dret a obtenir l’accés a la seva informació personal, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, vostè podrà oposar-se al tractament de les seves dades. La informació personal deixarà de tractar-se per a les finalitats per les quals hagi manifestat la seva oposició. De la mateixa manera, pot exercir el dret de limitació del tractament de la seva informació personal, si ens en sol·licita la conservació.

En determinades circumstàncies, vostè podrà sol·licitar la portabilitat de les seves dades a un altre responsable de tractament.

Vostè podrà exercir els seus drets sense cap cost, i rebre una resposta en els terminis establerts per la legislació vigent en matèria de protecció de dades. Pot triar entre els mitjans següents:

• Enviant una sol·licitud amb una fotocòpia i/o còpia escanejada del DNI del sol·licitant a l’adreça de correu electrònic: grandescuentas@viajeseci.es.

Vostè pot presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no estigui satisfet amb la resposta de l’exercici dels seus drets. Per saber-ne més, pot consultar el web www.agpd.es.

Com pot modificar la forma en què ens posem en contacte amb vostè per informar-lo sobre els nostres productes, serveis?

Pot modificar la forma que tenim de contactar amb vostè de la següent manera:

• Enviant una sol·licitud amb una fotocòpia i/o còpia escanejada del DNI del sol·licitant a l’adreça de correu electrònic grandescuetnas@viajeseci.es

Durant quant de temps emmagatzemem la seva informació personal?

Només emmagatzemem la seva informació personal perquè la necessitem per tal de poder utilitzar-la segons la finalitat per la qual va ser demanada, i segons la base jurídica del seu tractament de conformitat amb la llei aplicable. Ens quedarem la seva informació personal mentre hi hagi una relació contractual i/o comercial amb vostè, o mentre vostè no exerceixi el seu dret de supressió, cancel·lació i/o limitació del tractament de les seves dades.

Com protegim la seva informació personal?

Ens comprometem a protegir la seva informació personal. Fem servir les mesures tècniques i organitzatives adequades amb la finalitat de protegir la seva informació personal i la seva privacitat, i revisem les mesures periòdicament. Protegim la seva informació personal a través de l’ús d’una combinació de controls de seguretat tant físics com informàtics o lògics, fins i tot controls d’accés que restringeixen i administren la forma en què la seva informació personal i les seves dades personals són processades, administrades i gestionades. També ens assegurem que els nostres empleats estiguin adequadament capacitats per protegir la seva informació personal. Els nostres procediments indiquen que és possible que li sol·licitem una prova d’identitat abans de compartir la seva informació personal amb vostè.

Recomanacions i precaucions

Aquestes són algunes de les precaucions que aconsellem que prenguin els nostres clients:

• No facilitar a ningú ni l’usuari ni la contrasenya.

• No apuntar-la en llocs de fàcil accés: ordinador, agenda.

• Fer servir sempre el nostre sistema de seguretat SSL.

• Desconnectar sempre la sessió del navegador després d’haver accedit a una zona de seguretat o d’haver introduït al sistema l’usuari o la contrasenya.

Canvis en la informació de protecció de dades

Si tenim la seva adreça de correu electrònic o telèfon mòbil també li enviarem un correu electrònic o SMS amb informació sobre aquests canvis. En cas que sigui necessari, renovarem el seu consentiment perquè ens confirmi que està d’acord amb els canvis.

Aquesta informació de protecció de dades va ser revisada i actualitzada per darrera vegada el desembre de 2018.