RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

MEMÒRIA RSE VIATGES EL CORTE INGLÉS

Viatges El Corte Inglés participa de les polítiques empresarials del Grup El Corte Inglés. El nostre model empresarial es basa en una sèrie de principis ètics i responsables amb el client,
els empleats, els proveïdors, la societat i el medi ambient.Sobre aquests pilars, hem desenvolupat una política de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) integrada en la nostra estratègia de gestió i que forma part de l’activitat diària del negoci.

Creiem que la RSE ha d’implicar tota l’organització, i per això hi ha un Comitè de Responsabilitat Social on hi ha representades totes les àrees estratègiques i de gestió.
Aquest Comitè té el suport de diversos grups de treball interdisciplinaris que s’encarreguen de les diferents matèries relacionades amb la RSE. Així es garanteix que els nostres principis arriben a tots els nivells de l’empresa.

Viatges El Corte Inglés està adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides, fet que suposa assumir com a propis tots els principis ètics i de respecte als drets humans, laborals, mediambientals i contra la corrupció que integren
aquest codi internacional.

Per conèixer més sobre la Responsabilitat Social Empresarial del Grup d’empreses El Corte Inglés pincha aquí

En 2017, Viatges El Corte Inglés va signar el compromís amb el codi ètic mundial per al turisme de l’OMT i és una de les empreses que participen en el projecte de l’OMT i participa en un grup de treball amb les empreses més rellevants del sector, liderant per Pacte Mundial per difondre i ajudar a complir els Ojectius de Desenvolupament Sostenible.

DECÀLEG DEL VIATGER RESPONSABLE

VIATJAR ÉS LA MILLOR DE LES EXPERIÈNCIES

…però també pot danyar l’ecosistema o el patrimoni si ho fem sense tenir en compte alguns consells senzills. Gaudim de l’entorn amb respecte perquè també en puguin gaudir les properes generacions.

Englobat dins de l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa, a Viatges El Corte Inglés, compartim plenament els criteris que fomenten un turisme sostenible que atengui les necessitats dels viatgers actuals i de les regions receptores i, al mateix temps, protegeixi i fomenti les oportunitats per al futur.